Young pHorever alapcsomag | Supergreens próbacsomag | A supergreens, Young pHorever fogyasztása

Lúgosítás -Ph csoda

Young pHorever lúgosító Super Greens lúgosító SuperGreens termékek Dr Gulyás Tamás cikkei Az elsavasodás tünetei Supergreens és hatása Lúgosító ételek Az új biológia elmélete dr. Robert Young PH csoda könyv Lúgosítás a médiában Kapcsolat

További termékek

Mivel a kolloidok nagyon apró részecskék, a sejtek könnyen fel tudják venni azokat, tehát az ilyen méretű vitaminok és tápanyagok jobban képesek hasznosulni. Ennek ismeretében az Innerlight először is milliárdnyi kolloid méretű részecskére bontja szét a tápanyagokat. Majd egy szabadalmazott eljárással biztosítja - minden egyéb étrend-kiegészítőtől eltérően -, hogy ezek a kolloidok különálló részecskék maradjanak a későbbiekben is. Ezt az eljárást mikro-ionizációnak hívják.

I, FOLYÉKONY VILLÁM KOLLOIDÁLIS CSEPPEK

A Folyékony Villám kolloidális cseppek  (mikro-ionizált) könnyen felszívódnak, s a vér, illetve a nyirokrendszer azonnal fel tudja használni őket.

Caprilenic - Kaprilsav (kolloidális csepp)

A kaprilsav megszünteti az élesztőgombák - különösen a candida törzs - által okozott fertőzést, az élesztőgomba elleni gyógyszerek gyakran tapasztalható mellékhatásai nélkül. Az undecilénsav még hatásosabb; a két csoport együtt természetes és hatékony módon kontrollálja az élesztő-, penész- és egyéb gombákat.

Összetétele: demineralizált víz, kolloidális kaprilsav és undecilénsav.

Tovább az áruházba! >>

 

Chromium/Vanadium - Króm/Vanádium (kolloidális csepp)

A króm segít az inzulinnak a zsíranyagcserében, izommá alakítja a fehérjét, és energiává a cukrot. A két ásvány együtt fontos szerepet játszik az LDL-koleszterin szintjének csökkentésében és a HDL-koleszterinszint növelésében.

Összetétele: demineralizált víz, króm, vanádium

Tovább az áruházba! >>

 

BioLight 1 oz (kolloidális csepp)

Az NADP (nikotinamid-adenin-dinukleotid-foszfát) a sejtek energiafelvételéhez nélkülözhetetlen, természetes koenzim. Minél több energiára van szüksége a sejtnek, annál több NADP-t használ fel. Ebben az egyedi kolloid formában az NADP a sejtek vitalitásának közvetlen kiegészítő forrása. Fokozza az éberséget, erősíti a koncentrációs képességet.

Összetétele: demineralizált víz, NADP koenzim, ezüst, ionizált szilícium-dioxid.

Tovább az áruházba! >>

 

II, KOLLOID KAPSZULA

A kolloidális kapszulák lassabban és mélyebben szívódnak fel, így ezeket a szövetek és a szervek jobban tudják hasznosítani.

Sagrada Plus (kolloid kapszula)

A gyógynövényeknek ez a kombinációja fellazítja és feloldja a végbél belső falára tapadó lerakódásokat.

Összetétele: Cascara Sagrada, rebarbaragyökér, Psyllium mag (porított), borbolyagyökér, gyömbérgyökér, lapulevél, eperlevél, édesgyökér, goldenseal, ánizskapormag (porított), málnalevél, cayenne bors, kalcium-foszfát, vas-foszfát, kálium-foszfát, nátrium-klorid (só), nátrium-foszfát és nátrium-szulfát.

Tovább az áruházba! >>

 

Fibrada Plus (kolloid kapszula)

Biztosítja a napi rostszükségletet, és segíti az emésztőrendszert a mérgek és salakanyagok ürítésében. A Fibrada készítmény olyan növényi rostokat is tartalmaz, amelyek létfontosságú alkáli sókat juttatnak a szervezetbe.

Összetétele: rebarbaragyökér, vajdiógyökér, Cascara Sagrada, Psyllium magok, alma-pektin, búzakorpa, ír moha, bentonit, ehető algalevél, lucerna, petrezselyemlevelek, kalcium-aszkorbát, d-kalcium-pantotenát, kalcium-foszfát, vas-foszfát, nátrium-foszfát, kálium-foszfát, nátrium-klorid, nátrium-szulfát.

Tovább az áruházba! >>

 

SpectraZyme - Enzimspektrum (kolloid kapszula)

Ez a kettős célú formula a baktériumok, élesztő- és egyéb gombák széles körét tartja ellenőrzés alatt, valamint segíti a szervezetet a fehérjék, zsírok és szénhidrátok lebontásában.

Összetétele: undecilénsav, kaprilsav, olívalevél-kivonat, rizsliszt, sárga lórom, vörös lóhere, fokhagyma, pau d'arco, lipázok, bromelain, papain, amiláz, szilícium-dioxid, cellulóz, H-vitamin, cianokobalamin (B12), folsav és magnézium-sztearát.

Tovább az áruházba! >>

 

III, EGYÉB TERMÉKEK

Egyéb lúgosító Innerlight termékek, amelyek hatékonyan segítik a méregtelenítést, valamint egészségünk megőrzését.

Folyékony klorofil - Innerlight

A klorofill azonos a vérünkben lévő hemoglobinnal, az egyetlen központi atomot kivéve (ami magnézium, nem pedig vas). Dr. Young kutatásai azt mutatják, hogy amikor valaki megnöveli a klorofill fogyasztását, akkor megnövekszik a vörösvérsejtek száma, és javul azok minősége is. Ezt vérképvizsgálat is igazolja: a vérképen az egészséges sávba kerül mind a vörösvérsejtek, mind a hemoglobinok száma. A folyékony klorofill vízbe, vagy a SuperGreensbe is cseppenthető; utóbbinak a koncentrációját jelentősen képes javítani.

Összetétele: tisztított forrásvíz; nátrium, réz és klorofill komplex

Tovább az áruházba! >>

 

Eart Essence agyag - Innerlight

Az Earth Essence agyag egy vulkáni hamu, amely az idők során lerakódott a tengervízben. Ásványi anyagok hatékony keveréke, amely többek közt kalciumot, káliumot, vasat, magnéziumot, mangánt, nátriumot és szilicium-dioxidot tartalmaz, melyek mind lúgosító hatással vannak a vérre és a szövetekre. Felszívja, elnyeli a mérgeket, és az emésztőrendszeren keresztül eltávolítja ezeket a testből.

Összetétele: Montmorillonite agyag

Tovább az áruházba! >>

 

A4 (pHour) Só 454g - Innerlight

A 4 (pHour) Só a legkiválóbb antioxidáns, antibakteriális, gombaölő, gyulladáscsökkentő, rákmegelőző és öregedésgátló sókeverék. Segíthet a táplálkozás és az anyagcsere által okozott savasodás csökkentésében, ezáltal támogatva a test lúgos egyensúlyának fenntartását, és az öregedés lelassítását.

Összetétele: Négy ásványi sóból álló keverék (kálium bikarbonát, nátrium bikarbonát, kalcium karbonát, magnézium karbonát

Tovább az áruházba! >>

 

4 (pHour) Só 180db kapszula - Innerlight

A 4 (pHour) Só kapszula szintén kiváló antioxidáns, antibakteriális, gombaölő, és gyulladáscsökkentő. Segíthet a táplálkozás és az anyagcsere által okozott savasodás csökkentésében, ezáltal támogatva a test lúgos egyensúlyának fenntartását.

Összetétele: Négy ásványi sóból álló keverék (nátrium bikarbonát, magnézium karbonát, kálium bikarbonát, kalcium karbonát)

Tovább az áruházba! >>

 

Innerlight  pH tesztcsík

Lakmuszpapír a szervezet sav-bázis egyensúlynak felmérésére.

Tovább az áruházba! >>

 

SuperSoy/Szójacsíra - Innerlight

Fiatal, csíráztatott szója (nem génmanipulált). A kiegyensúlyozhatatlan étkezés következtében a szervezetünkben lerakódott savak elvonják a vérből az oxigént, amire pedig szükségünk lenne az emésztési folyamathoz. Így nem elégetjük, hanem erjesztjük a táplálékot. A szója olyan különleges összetevőket tartalmaz, melyek akadályozzák ezt a folyamatot; továbbá segítik a testet, hogy az egyéb, terhelést okozó tényezőkkel megbirkózzon. Ezen kívül csökkenti a cukoréhséget.

Tovább az áruházba! >>

 

IV, FOLYÉKONY VILLÁM KOLLOIDÁLIS CSEPPEK + KOLLOID KAPSZULA

Sejt-méregtelenítő Innerlight készítmények.

MycoDetox 1 és MycoDetox 2 (kolloidiális csepp + kolloid kapszula) - Innerlight

Ez a hatásos sejt-méregtelenítő és tisztító csoport megvédi a sejteket a baktériumok, az élesztő-, penész- és egyéb gombák, valamint az alkohol és a cigarettafüst által létrehozott méreganyagoktól. A MycoDetox I-ben lévő magas töltésű kolloidok azonnal felszívódnak a szervezetben, és kedvező hatással vannak a vérre és a nyiroksejtekre. A MycoDetox II. lassabban emésztődő kolloidkapszuláiból felszabaduló kolloid részecskék a szervek és a szövetek számára jelentenek további segítséget.

Összetétele: MycoDetox I: demineralizált víz, kolloidális N-acetil-cisztein, molibdén, L-taurin, nikkel, B12, B6, ásványi sejtsók. MycoDetox II: (kapszulánként) 400 mg tiszta N-acetil cisztein, 200 mg tiszta L-taurin, MSM szerves kén.

Tovább az áruházba! >>


 készítette: nimda