Young pHorever alapcsomag | Supergreens próbacsomag | A supergreens, Young pHorever fogyasztása

Lúgosítás -Ph csoda

Young pHorever lúgosító Super Greens lúgosító SuperGreens termékek Dr Gulyás Tamás cikkei Az elsavasodás tünetei Supergreens és hatása Lúgosító ételek Az új biológia elmélete dr. Robert Young PH csoda könyv Lúgosítás a médiában Kapcsolat

ph Csoda könyv

A PH Csoda - Étkezzen kiegyensúlyozottan és nyerje vissza egészségét! + (CD melléklettel)

Ez a könyv teljes részletességgel leírja az elsavasodás okait, folyamatát és következményeit. Ennél azonban jóval többet tesz: megmutatja a kivezető utat, és valódi, gyakorlati útmutatást ad a sav-bázis egyensúly helyreállításához.

A ph csoda könyvIntsen búcsút az alacsony energiaszintnek, a rossz emésztésnek, a fölös, kilóknak, a testi fájdalmaknak, és a betegségeknek! Üdvözölje az új életerőt, a szellemi frissességet, egy egészségesebb, egy karcsúbb és rugalmas testet. A kulcs? Az Ön egészsége a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelő étrend segítségével Ön megteremti-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetében. Ez egy teljesen új, bizonyítottan működő táplálkozási program, amely jó hatással lehet szervezetének kémhatására, segíti az életerő visszanyerését az egészség megőrzését

A szerzőpáros tanácsait követve búcsút inthetünk az alacsony energiaszintnek, a rossz emésztésnek, a fölös kilóknak, a testi fájdalmaknak és a betegségeknek. Megtapasztalhatjuk a megújult életerőt, a szellemi frissességet. Testünk karcsúbbá és rugalmasabbá válik. Egészségünk a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelő étrend segítségével megteremtjük-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetünkben. A könyvben bemutatott vadonatúj, bizonyítottan működő táplálkozási program pozitívan befolyásolja a szervezet kémhatását, elősegíti az életerő visszanyerését és az egészség megőrzését. E forradalmi életmódprogram segítségével helyreállíthatjuk az egyensúlyt életében és étrendünkben.

Ajándékba adunk a könyvhöz egy CD-t, amely Dr. Young előadását tartalmazza a sikeres fogyással kapcsolatban.

Harvey Diamond, A Testkontroll c. könyv szerzőjének véleménye:

"Igazi áttörés! Azt nyújtja, ami a leginkább számít, nem csak a fogyókúra, de egy egészségesebb test, egy újonnan megtalált energia, és egy erősebb immunrendszer szempontjából is."

Béky László természetgyógyász szakértő véleménye:

"Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki felelősséget érez a társadalom, a családja és önmaga iránt. Remélem, a természetgyógyászoknak és orvosoknak pedig tankönyve lesz."

Dr. Gulyás Tamás (oldalunk orvosa) intenzív-terápiás szakorvos véleménye:

"Ez a könyv egy kincs. Az elsavasodás problémakörét kristálytisztán, az átlagember számára is érthetően fogalmazza meg. Ha a savasodás nem is minden kórállapot elsődlegeses oka, jelenléte minden kóros esetben megfigyelhető, és helyreállítása a gyógyulás felé vezető út legfontosabb lépése."

Szerző:
Young, Robert O. Dr. - Young, Shelley Redford

Megrendelem a PH csoda könyvet >>


készítette: nimda