Young pHorever alapcsomag | Supergreens próbacsomag | A supergreens, Young pHorever fogyasztása

Lúgosítás -Ph csoda

Young pHorever lúgosító Super Greens lúgosító SuperGreens termékek Dr Gulyás Tamás cikkei Az elsavasodás tünetei Supergreens és hatása Lúgosító ételek Az új biológia elmélete dr. Robert Young PH csoda könyv Lúgosítás a médiában Kapcsolat

A Supergreens lúgosító termékszett és hatása

dr. Gulyás TamásDr. Gulyás Tamás a Vitaminsziget.com orvos tanácsadójának ajánlásával.
Megoldás az elsavasodott test számára

SuperGreens por és kapszulák

Alaptermékünk, a SuperGreens szó szerint megfürdeti a sejteket lúgosító tápanyagokban, vitaminokban és ásványi kiegészítőkben, amelyek segítenek feltölteni és energizálni az egész testet.

32
Az ÁNTSZ és az OÉTI (Országos Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézet) által bevizsgált termék.
OÉTI nyilvántartási szám:
2515/2007

A SuperGreens összetevői tiszta, biotermesztett zöld füvekből, csírákból, zöldségekből, illetve szerves ásványi anyagokból állnak, és szuperkoncentrált töménységűek. Egy napi adag a termékből kb. 1,5 kg friss zöldség lúgosító erejének felel meg.

A termékek különlegessége, hogy az InnerLight elektromosan feltölti a zöld koncentrátumban lévő parányi részecskéket (az elektromos vagy sztatikus feltöltés elektronok, azaz negatív töltések hozzáadását jelenti, ami a lúgos kémhatást növeli).
Egy különleges eljárás során ezeket az anyagokat olyan apróra porítják, hogy azok vízbe keverve kolloidot képeznek. A kolloidban a részecskék szilárdak maradnak ugyan (kémiai értelemben nem oldódnak fel), de a keverék oldatként viselkedik.
A hatóanyag rendkívül kicsiny részecskéinek összfelülete óriási, ezért a kémiai/élettani hatások nagyon hatékonyak. Egy szabadalmaztatott eljárással, a "mikro-ionizációval" érik el, hogy ezek a részecskék a későbbiekben is különállók maradjanak.

Könnyen emészthető szerves összetevői lúgosítják, energizálják és táplálják az Ön sejtjeit, miközben egyensúlyba hozzák testének pH-szintjét.

Összetevői: zöld kamutfű, árpafű, citromfű, kukoricafű, búzafű, áfonyalevél, lucernalevél (alfalfa), pitypanglevél, feketedió-levél, szederlevél, lapulevél, málnalevél, boldolevél, goldenseal levél, papayalevél, eperlevél, rozmaringlevél, szójalecitin, fehérfűz-kéreg, szilfakéreg, fehérmályvagyökér, pau d'arco gyökér, kukoricahaj, béta-karotin, csipkebogyó (rose canina), echinacea, tarackbúza, legyezőfű, zabfű, szójacsíra, kelkáposztalevél, spenótlevél, okra gyümölcs, fejes káposzta, zellergumó, petrezselyemlevél, brokkoli, kurkumagyökér, paradicsom, vízitorma, lucernadzsúsz, borsmentalevél, fodormenta levél, wintergreen levél, zsályalevél, kakukkfűlevél, ásványkeverék, aloeveralevél-koncentrátum.

Használata elején sokan tapasztalnak átmeneti méregtelenítési tüneteket. Ezek lehetnek ízületi fájdalmak, nátha jellegű tünetek vagy fejfájás, de ezek enyhék, és max. 1-2 hétig tartanak. A jelenség hasonló más méregtelenítő kúrák során tapasztalható tünetekhez.

Prime pH oxigén-katalizátor cseppek

A Prime pH nem más, mint víz- és oxigénkatalizátor a véráramban. Ez a formula lúgosít, semlegesít, oxigenizál és pH-kiegyensúlyozó hatással van a testre.
Segít abban, hogy a vére könnyebben vegye fel az oxigént a vízből, és erősíti a por savakat semlegesítő hatását.

Fogyasztási útmutató >>

Supergreens PH próbacsomag megrendelés >>

A SuperGreens hatása

MI TÖRTÉNHET, HA VALAKI SUPERGREENS KÉSZÍTMÉNYT FOGYASZT?

  1. Elképzelhető, hogy méregtelenítési tüneteket tapasztal majd, mint például hasmenés, influenzához hasonló érzetek, vagy fáradtság. Ez jó, annak a jele, hogy a teste kiüríti az elraktározódott méreganyagokat a szervezetéből. Hol szeretné inkább tudni a rossz dolgokat: a testén belül vagy kívül?
  2. Talán észreveszi majd, hogy kevésbé éhes, így nem eszik majd olyan gyakran, ahogy szokott. Valószínűleg nincs is annyira szüksége, amennyit egyébként enni szokott. Éhségérzeteink egy része valójában a test víz utáni sóvárgása. Ezt egy egyszerű teszt segítségével eldöntheti. Legközelebb, amikor úgy érzi, muszáj ennie, igyon meg egy liter SuperGreenst a legtöbb esetben az éhség eltűnik.
  3. Elképzelhető, hogy bizonyos ételek utáni erős vágya csökkenni fog. A kenyér, a tészta, a szénsavas üdítő, az édesség, a hús, vagy más erősen savasító ételek iránti epekedés általában lecsökken.
  4. Valójában egyre több zöld ételre vágyik majd, mint pl. salátákra, zöldségekre.
  5. Amikor a szervezete lúgosodni kezd, akkor a teste elkezdi megszabadítani magát a felesleges zsírtól. Nem szokatlan jelenség, hogy ha valaki tartja magát ahhoz, hogy megiszik naponta legalább 3-4 litert, akkor akár egy hónap alatt leadhat 5-10 kg-t.
  6. Megtapasztalhatja, hogy megnő az energiaszintje.
  7. Előfordulhat, hogy jobban és mélyebben tud aludni.
  8. Ha továbbra is issza a zöldeket minden nap, akkor észreveheti majd, hogy a bőre hihetetlen változáson megy majd keresztül. Az ilyen átalakított vizek, mint a SuperGreens, pozitív hatást tudnak kifejteni a bőrre.
  9. Lehet, hogy tisztulni kezd a gondolkodása, és megszűnnek a ködös pillanatok, amelyeket néhanapján sokan tapasztalunk. Ahogy gondolkodásunk tisztábbá válik, javul a stresszhelyzetek kezelésére való képességünk.
  10. Általános egészségi állapota IGEN POZITÍV IRÁNYBA LÉP ELŐRE, s ez felmérhetetlen érték, hiszen segít a testének, hogy gondoskodjon saját magáról.

Tudományosabb magyarázatért azzal kapcsolatban, hogy milyen összefüggés van az egészség és a szervezet sav-bázis egyensúlya között, ajánljuk figyelmébe dr. Robert Young "A pH csoda" című könyvét.


készítette: nimda