Young pHorever alapcsomag | Supergreens próbacsomag | A supergreens, Young pHorever fogyasztása

Lúgosítás -Ph csoda

Young pHorever lúgosító Super Greens lúgosító SuperGreens termékek Dr Gulyás Tamás cikkei Az elsavasodás tünetei Supergreens és hatása Lúgosító ételek Az új biológia elmélete dr. Robert Young PH csoda könyv Lúgosítás a médiában Kapcsolat

A SuperGreens fogyasztása

SuperGreens és a Young pHorever - PuripHy - lúgosító pH csepp használata

Dr. Gulyás Tamás a vitaminsziget.com orvosigazgatójának, az Innerlight termékek magyarországi orvos előadójának ajánlása:

A termék méregtelenítő, méreg felszabadító hatásából jelentkező "tünetek" enyhébb jelentkezése érdekében az első héten a terméket hígabb adagban fogyassza!

Tehát: csepegtessen 5 csepp Young pHorever - PuripHy - lúgosító pH-t egy liter vízbe, tegyen bele fél mérőkanálnyi SuperGreens port, majd rázza össze.

 1. SuperGreens keverhető szénsavmentes ásványvízbe, tisztított vízbe vagy csapvízbe. Használhatja az ehhez tartozó literes flakont is, így bárhová magával viheti.
 2. Általában azt mondhatjuk, hogy 20 testsúly-kilogrammonként egy liter supergreenst kellene meginni naponta. Tehát  60 kg testsúly esetén maximálisan 3 l fogyasztása javasolt, ez 3 adagot jelent naponta. A mennyiséget fokozatosan emelje! Nem baj, ha kezdetben csak egy-két litert tud meginni. A szervezete egy idő után kívánni fogja, így egyre több folyadékot tud majd inni. Nagyon fontos, hogy egész nap iszogassa.
 3. Mindössze arra kell figyelni, hogy étkezés után várjunk 1 órát, fehérje fogyasztás után pedig 2 órát, hogy a gyomorsav a bevitt táplálékot tudja lebontani, különben az emésztés ideje a többszörösére nőhet.
 4. A kikevert adagot 3 órán belül célszerű elfogyasztani.
 5. Természetesen az ajánlott napi folyadékbevitel mindenképp fontos a mérgek kihajtása érdekében!

A dr. Robert Young pHorever lúgosító zöld szett fogyasztása:

Csepegtessen 5 csepp PuripHy-t egy liter vízbe, tegyen bele 2 g Young pHorever lúgosító zöld port, majd rázza össze!

 1. A dr Robert Young pHorever lúgosító zöld por keverhető szénsavmentes ásványvízbe, tisztított vízbe vagy csapvízbe.
 2. Nagyon fontos, hogy egész nap iszogassa.
 3. Mindössze arra kell figyelni, hogy étkezés után várjunk 1 órát, fehérje fogyasztás után pedig 2 órát, hogy a gyomorsav a bevitt táplálékot tudja lebontani, különben az emésztés ideje a többszörösére nőhet.
 4. A kikevert adagot 3  órán belül célszerű elfogyasztani.
 5. Általában azt mondhatjuk, hogy 20 testsúly-kilogrammonként egy litert kellene meginni a dr Robert Young pHorever lúgosító "zöld löttyből" naponta. Tehát  60 kg testsúly esetén maximálisan 3l fogyasztása javasolt, ez 3 adagot jelent naponta.
 6. A mennyiséget fokozatosan emelje! Nem baj, ha kezdetben csak egy-két litert tud meginni. A szervezete egy idő után kívánni fogja, így egyre több folyadékot tud majd inni.
 7. Az eredmények eléréséhez kulcsfontosságú, hogy egész nap iszogassa a dr Robert Young pHorever lúgosító készítményt. A testünk 70%-a víz, és legtöbben közülünk vízhiányos állapotban vannak, anélkül hogy tudnának róla.

A termék méregtelenítő, méreg felszabadító hatásából jelentkező "tünetek" (gyengeség, levertség, fáradékonyság, influenzaszerű tünetek) enyhébb jelentkezése érdekében az első héten a terméket hígabb adagban fogyassza! Tehát a hígabb adag: csepegtessen 2-3 csepp PuripHy-t egy liter vízbe tegyen bele fél adag (1g) dr Robert Young pHorever lúgosító port majd rázza össze. Azonban az ajánlott napi folyadékbevitel mindenképp fontos, hogy meglegyen a mérgek kihajtása érdekében!


készítette: nimda