Young pHorever alapcsomag | Supergreens próbacsomag | A supergreens, Young pHorever fogyasztása

Lúgosítás -Ph csoda

Young pHorever lúgosító Super Greens lúgosító SuperGreens termékek Dr Gulyás Tamás cikkei Az elsavasodás tünetei Supergreens és hatása Lúgosító ételek Az új biológia elmélete dr. Robert Young PH csoda könyv Lúgosítás a médiában Kapcsolat

JOGI  NYILATKOZAT

A Vitaminsziget.com azért jött létre, hogy az emberekben felkeltse a felelősségérzetet egészségük megőrzése iránt, és hogy az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés területén felmerült fogyasztói igényeket minél szélesebb körben kielégíthesse.

Használati feltételek

Honlapunk használatakor Ön (a továbbiakban Felhasználó) elfogadja az alábbiakban felsorolt feltételeket, melyeket bármikor megváltoztathatunk. Az itt leírtak ismeretét természetesnek vesszük, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját. A dokumentumban megjelenő, közkeletűen használt fogalmakat (például link, website, weboldal, honlap, mail stb.) külön nem magyarázzuk, mivel ezeket a magyar internetes szaknyelv részeinek tekintjük, és természetesnek tartjuk az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét, hiszen az internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó.

A Vitaminsziget.com honlap, amely a www.vitaminsziget.com internetes címen található meg, a Vitaminsziget Kft. tulajdona, amely társaság felelős az internetes oldal működtetéséért is.

Védjegyekhez fűződő jogok

A Vitaminsziget kifejezés a Magyar Szabadalmi Hivatal nyilvántartásában lajstromozott szó és ábrás védjegy. A "vitaminsziget.com" a Vitaminsziget Kft. javára bejegyzett domainnév. Ezen jogvédett név illetve kifejezés bármilyen harmadik személy által történő használata a Vitaminsziget Kft. jogait sérti, melynek elhárítására és káráért a Vitaminsziget Kft. kész minden szükséges lépést megtenni.

Az oldalainkon elérhető cégek nevei minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik, a saját védjegyük.

Szerzői jogvédelem

Kijelentjük, hogy a www.vitaminsziget.com oldalon megjelent információkat a Vitaminsziget Kft. birtokolja. Tilos a Vitaminsziget előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül a tőlünk  (nem csak internetes oldalainkról) származó információk tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése.
A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
A Vitaminsziget weboldaláról információt átvenni csak a Vitaminszigetre való hivatkozással lehet előzetes írásbeli engedély után (www.vitaminsziget.com).

Hivatkozások a Vitaminsziget.com-ra, információ átvétel

Nem szükséges előzetes írásbeli hozzájárulás abban az esetben, ha a Vitaminsziget cikkének csak a címét, valamint (a főoldalunkon való megjelenítéskor látható) bevezetőjét (leadjét) veszik át forrásmegjelöléssel. Az információ átvételének ilyenkor is feltétele azonban a Vitaminszigetre való hivatkozás (www.vitaminsziget.com), valamint a megjelenéssel egy időben a Vitaminsziget (info@vitaminsziget) értesítése a cikkátvételről.

Az átvevő internetes oldal nem keltheti azt a benyomást, hogy a Vitaminsziget javasolja az általuk forgalmazott vagy kínált termék, szolgáltatás megvásárlását.

A Vitaminsziget hozzájárul weboldalainak böngészéséhez, illetve kivonatok - kizárólag saját felhasználási célból történő - készítéséhez. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz a Vitaminsziget előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges!

A fentiektől eltérni csak a Vitaminsziget Kft-vel kötött előzetes írásbeli szerződés alapján, kizárólag a szerződött fél jogosult. Amennyiben ezen feltétételeket megsértik, a Vitaminsziget a jogsértéssel való felhagyást és kárának megtérítését követelheti.

Olvasói beleegyezés

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalainkat, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette. Nem teszünk különbséget regisztrált és nem regisztrált felhasználóink között. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a leírtakat szabadon megváltoztassuk.

Adatvédelem
A személyiségi jog és az adatok biztonsága

A Vitaminsziget tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat. A www.vitaminsziget.com megtekintéséhez általában nem szükséges személyes adatok megadása, egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Célja leggyakrabban a felhasználók egyértelmű azonosítására szolgálnak. A személyes információk megadásakor a Felhasználók beleegyeznek abba, hogy adataikat a kért szolgáltatás teljesítése érdekében azonosításukra felhasználjuk. A Vitaminsziget birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja (például megrendelés teljesítése), más harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább, és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja. A Felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi (pl.: webáruház, nyereményjátékok stb.).
Weblapjainkon a személyi adatoktól eltérő, a bejelentkezéshez használt adatokat is gyűjtünk, amik a felhasználók számítástechnikai eszközeire vonatkoznak (a bejelentkezők IP címe, böngészőjének típusa, egyes cookie információk, tartózkodási ország, internet szolgáltató, milyen webhelyről érkezik, és melyik webhely irányába hagyja el honlapunkat). Kizárólag statisztikai célra használjuk fel ezeket a személyesnek tekinthető (de nem személyi-) adatokat, és tároljuk azokat. További felhasználásuk csak abban az esetben lehetséges, ha az illetékes hatóságok erre külön utasítást adnak. Amennyiben egy felhasználó az ebben a dokumentumban leírtakkal össze nem egyeztethetően viselkedik, illetve törvénytelen magatartást tanúsít, akkor a törvényes eljárás megindításához mi magunk kezdeményezzük azonosítását.

Regisztráció

A Vitaminsziget oldalon található szolgáltatások egy része csak regisztrált látogatóknak férhető hozzá. A regisztráció díjmentes. Regisztrált olvasónk tudomásul veszi, hogy a jelen dokumentumban szereplő bármilyen szabály megszegése esetén a Vitaminsziget tulajdonosa a regisztrált olvasó hozzáférési jogát korlátozhatja illetve megszüntetheti.

Információink
A Vitaminsziget Kft. felelősségének kizárása

A www.vitaminsziget.com -on található információk felhasználásának eredményeiért semmiféle felelősséget nem vállalunk. A Vitaminsziget Kft. nem felel a hozzáférhető tartalom (ideértve a működése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért, mert a Vitaminsziget tartalma kizárólag tájékoztató jellegű.

Munkánkat orvos segíti, akinek e-mail-en keresztül Ön is felteheti kérdéseit, melyekre a választ oldalunk "szakértő válaszol" rovatában jelenik meg. Postafiókjába küldjük rendszeresen megjelenő hírlevelünket is, amennyiben ezen szolgáltatásunk igénybevételére regisztrálta magát. A felsorolt ismertetők, cikkek, válaszok olvasásakor mindig tartsa szem előtt, hogy ezek nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi ellátást. Csak informális célokat szolgál, és nem tekinthető hivatalos egészségügyi tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

Egészségügyi, üzleti vagy egyéb döntései meghozatala előtt a Weboldal használatán túl - konzultáljon szakértővel, az oldalainkon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag az Ön felelősségére és kockázatára történik.

Felhívjuk figyelmét, hogy információink felnőtteknek, illetve szülői felügyelet alatt álló tizenéveseknek szólnak, mindazonáltal kijelentjük, hogy semmilyen, a www.vitaminsziget.com honlapon található információért semmiféle garanciát nem vállalunk.

Oldalaink harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaznak. Amennyiben a Vitaminsziget Kft. tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a www.vitaminsziget.com-ról. Ezen felül a Vitaminsziget Kft. az általa használt linkek illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, és az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

Köszönettel fogadjuk, ha olvasóink észrevételekkel vagy javaslatokkal élnek oldalainkkal, azok tartalmával, szakmai vagy tudományos helyességével kapcsolatban. Kérjük, hogy bármilyen észrevételük van, küldjék el az szerkesztoseg@vitaminsziget.com címre.  Az esetleges panaszoknak a szerkesztőség igyekszik minden esetben utána járni, és megpróbálja azokat orvosolni.

Webáruház

A Vitaminsziget webáruház árukínálatát termékek és/vagy szolgáltatások képezik.
Jogi nyilatkozatunk egyaránt vonatkozik a www.vitaminsziget.com és a www. vitaminsziget.hu címeken elérhető weboldalakra is!

A vitaminsziget internetes áruház üzemeltetője:

Vitaminsziget Kft.
2040 Budaörs Puskás Tivadar u 4.
Adószám: 13900670-2-13
Bankszámlaszám: 11100104-13900670-01000003
Cégjegyzékszám: 13-09-111813
Székhely: 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 4.

A vásárláshoz szükséges adatok:

Csak olyan információkat kérünk Öntől a vásárláskor, amelyek feltétlenül fontosak ahhoz, hogy küldeménye célba érjen. Telefonszámára azért van szükségünk, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket is tisztázhassuk Önnel. Kérjük, ennek érdekében pontosan adja meg a kért adatokat!

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. A szolgáltató, az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azt harmadik személynek át nem adja. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez szükségesek.


készítette: nimda